Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová kýta - libové maso | cca 1/2 kg |
sůl | dle potřeb |
mražená zelenina - Mochovská směs | cca 1/3 sáčku |
vejce | 1 ks |
krupička z tvrdozrnné pšenice | l lžíce |
máslo | 1 lžička |
hořčice | 1 lžíce |
sojová omáčka | na potření |
sádlo | na vymazán |
vlažná voda | dle potřeb na podlití |
Postup: Surovinymrkev - cca 40 dkgmáslo - slabý plátečekmléko - cca 1/2 litrucukr - 3-4... zobrazit recept
Postup: Kachnu omyju, nasolím a okmínuju. Posadím ji do pekáčku, ničím nepodlévám.... zobrazit recept
Postup: Květák vcelku uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Uvařený květák necháme... zobrazit recept
Postup: Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a necháme je hodinku až dvě proschnout.... zobrazit recept
Postup: Do mísy dáme mouku s práškem do pečiva, cukr, mléko, olej, mletý mák, vejce,... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...